Paneelbeschilderingen

In ons atelier brengen we desgewenst nieuwe beschilderingen aan op de verschillende panelen van zowel Rijtuig als Arreslee, ofwel wij restaureren de reeds bestaande paneel beschilderingen.

Alle uit te voeren werkzaamheden in een nostalgische passende stijl met verantwoorde materialen.

De onderwerpen varieren van de 4 jaargetijden tot huiselijke herkenbare tafereeltjes of winterlandschappen, maar altijd geschilderd in de juiste stijl.

De schilderijen worden alle uitgevoerd in echte olieverf, en afgewerkt met schildersvernis, waardoor u naast een schitterend Rijtuig of Slee, ook nog eens een waardevol schilderstuk bezit.

 

Ook het restaureren of en reinigen van reeds bestaande schilderstukken behoort tot de mogelijkheden. Lakken, vernis, olieverf, vulmiddel, pigmenten en politoeren, ….. Uitsluitend een mengsel gebaseerd op ervaring en kennis geeft de juiste kwaliteit.

 

Ruime ervaring met schilderstukken van ca 1670 tot uit de 20 e eeuw,  heeft ons de nodige kennis aangebracht. Conserveren,  vastzetten en stabiliseren  van oude lagen,  reinigen , maar ook retoucheren en op kleur brengen van de waardevolle voorstellingen.

 

Ook kunnen wij ontbrekende delen, of zelfs nieuwe toegevoegde panelen in de oude stijl voor U beschilderen,  zodat Uw Slee,  Sjees of Rijtuig weer een volwaardig compleet  geheel vormen.