Arreslee

Welk type Arreslee u ook zoekt, of welke Slee u ook thuis heeft staan, voor iedere vraag hopen wij u een passend antwoord te kunnen geven.

Heeft U thuis nog een oude arreslee staan, tuigen of bellen , pluimen of aanverwante artikelen die bij een slee bij horen, neem zsm contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oude modellen, onderdelen voor restauratie , maar natuurlijk ook bijzondere sleden voor onze eigen collectie.
Oud, kapot, houtworm , half vergaan, het is voor ons geen probleem .
Het is voor ons een uitdaging om Uw oude versleten en onbruikbare arreslee een nieuw leven te geven en in oude glorie te herstellen.

In de loop der jaren is een grote verscheidenheid aan Arresleden en aanverwante artikelen onze werkplaats gepasseerd. Hierdoor hebben wij een brede kennis in huis om ook uw antieke Slee weer tot volle glorie te doen brengen. Ook de nieuwbouw van het door u zo gewenste type Arreslee is door ons te realiseren.
knipsel

 

Let wel, wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen, maar adviseren ten allen tijde om binnen de gangbare klassieke lijnen te blijven. Alleen dan kunnen wij een optimaal waardevol en verantwoord project garanderen.

Ieder type heeft zijn of haar speciale kenmerken, door onze brede ervaring zijn wij in staat om zowel voor de Arretikker, de Kuipslee, de Sjees ar, of het Schulpje , ieder detail tot in finesse weer te geven. Tevens is het mogelijk om bij uw sjees een passende Arreslee te laten bouwen.

 

Het onderstel van deze Sjeesar, draagt dan hetzelfde snijwerk en versieringen als de Sjees, en heeft dan de krompanelen bak van de Sjees als kuipje. Zomerdag een Schitterende Sjees, maar zodra de winter invalt , komt de krompanelen bak op het sledeonderstel en heeft u een fantastische Sjeesar.

 

Ook vindt u in onze shop met grote regelmaat schitterende antieke bellentuigen en klokkenspelen.